Димитър Бербатов отмаря на луксозна яхта за 1 млн. лв.

Димитър Бербатов

  Звездата на английския „Фулъм Димитър Бербатов отново изкара“ ваканцията си на родното Черноморие.

Но не на плажа, а на яхта. Голмайсторът бе засечен на лъскавото плавателно средство, а в светските среди се мълви, че това е новата му придобивка. Говори се, че яхтата струвала около 1 милион евро.

Според някои, напълно е възможно нападателят да е купил луксозната лодка, защото за неговите финансови възможности това не е абсолютно никакъв проблем. Други пък твърдят, че Бербо я взел под наем.

Бербатов отседна в луксозен апартамент в „Слънчев бряг“. Яхтата му дойде дюшеш, защото освен приятните мигове в морето, играчът избяга от широката публика, която със сигурност щеше да му досажда на плажа.

Неизменно до Митко през цялото време бяха половинката му Елена, както и двете дъщери Деа и Елиа.

Британската преса твърди, че родната футболна звезда се запалила по яхтите още по време на престоя си в „Тотнъм“, когато често посещаваше яхтени изложения.

В същото време Бербатов се интересува живо какво става и с неговия любим клуб ЦСКА.

Твърди се, че Христо Стоичков е говорил с него за бъдещи инвестиции в клуба, когато „Титан“ се оттегли и нещата се изчистят. Факт е, че Стоичков и Бербатов са в отлични отношения.

За бизнеспроекти, свързани с Бербатов се споменава и името на Гриша Ганчев. Засега обаче ловешкият олигарх се, отказа да влиза в ЦСКА.

Източник в. “ШОК”

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *