Деян Донков и Радина работят за наследник

Деян Донков и Радина Кърджилова

  Деян Донков и Радина Кърджилова работят упорито за бебе, шушука се в гилдията.

След сеирите им в „Къртицата“, 39-годишният актьор и 27-годишната му половинка са се кротнали и твърдо са решили да се сдобият с наследник.

Влюбените гьлъбчета се били усамотили край морето – в диво и затънтено местенце, където и посещавали само изолирани и девствени плажове. Там актьорите се отдавали всеки ден на страстта си, говорят очевидци.

Целта била звездата от „Стъклен дом“ да зачене и това да скрепи още повече връзката между двамата.

Откакто са на почивка, Динката и Радинчето не общували с никого от гилдията и гледали да прекарват времето си предимно заедно, издават техни колеги.

Кърджилова най-сетне успяла да придума Донков да си направят бебе, въпреки първоначалната съпротива на актьора, който вече има едно дете от Анастасия Ингилизова, издават познати на светската двойка.

Сиана обаче била категорична и непреклонна, че ако не й направи наследник, ще го зареже, защото вече е на години, когато е готова да стане майка.

„На 27 съм! До кога ще те чакам? Време ми е да раждам! Не искам един ден да питат децата ми дали съм им майка или баба“, трила хубавицата сол на главата на любимия си, който дълго време го усуквал преди да кандиса на намеренията й.

Източник: в. „ШОК“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *