Галена пусна език на Емануела

Галена награби колежката си пред стотици погледи
Галена награби колежката си пред стотици погледи

  Еротично преживяване подариха на феновете си Галена и Емануела. Двете преплетоха езици пред стотици гости на хитово заведение, а колегата им Борис Солтарийски имаше късмета да види отблизо мляскането им.

Галена бе инициатор на лесбо сцената. Тя бе на участие в дискотеката, когато зърна колежката си в публиката и с викове се затича към нея.

Емануела я посрещна с отворени обятия. Галена се хвърли в прегръдката й, а синеоката певица сграбчи с две ръце лицето й.

Галена с Азис
Галена с Азис

Без да си кажат и дума, двете започнаха да се целуват, а колегата им Борко и останалите гости в заведението не можеха да отделят погледи от тях.

Малко след случката Емануела стартира анкета във фейсбук профила си. Тя публикува снимка на интимността си с Галена, като отдолу написа: „Кой се целува най-перверзно?“. И вече няколко дни събира мнения.

Галена пък отпраши към Гърция. В момента тя е в Миконос с Азис, с когото снимат клип към общата си песен. В южната ни съседка двамата ще съчетаят полезното с приятното, отделяйки и няколко дни за почивка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *