Виктор Николаев не иска да се жени

Виктор Николаев
Виктор Николаев

  Държавата излезе от лятната летаргия, щом стана ясно какви рокади се очакват в двете най-големи телевизии. Куцо и сакато обсъжда хитрата маневра, с която Нова измъкна из под носа най-оборотните водещи на Би Ти Ви – Виктор Николаев и Ани Цолова.

Двамата отново се нагърбват с нелеката задача да бият рейтинга, който собственоръчно вдигнаха до небесата, докато се изявяваха рано сутрин по Би Ти Ви. За усилията си съвсем естествено ще бъдат богато възнаградени. Твърди се, че заплатата им ще бъде по 15 бона плюс премии при добри резултати. Колегите им от осиротялата телевизия са убедени, че Виктор е бил инициаторът на сензационното бягство.

„Ани е прекалено страхлива, за да вземе такова решение. Винаги се допитва пет пъти до приятелките си и десет пъти до родата, ако реши да направи нещо по-смело. Виктор е съвсем друга работа. Всички шефове му имаха страх, защото не се церемони особено, ако нещо не му харесва. На няколко пъти се опитваха да го съветват „от горе“, че не е хубаво да притиска някои политици в ефир, но получиха по една майна. Щом е видял възможността да вземе повече пари, моментално се е навил, а Ани е тръгнала с него, защото осъзнава, че без партньора си въобще няма да я бъде и сигурно щяха да я свалят от ефир след няколко месеца“, коментират бивши вече колеги на известното дуо.

Ани и Виктор бяха железен тандем в ефира на Би Ти Ви
Ани и Виктор бяха железен тандем в ефира на Би Ти Ви

В интерес на истината Виктор въобще не се притеснява да обсъжда решението си пред най-близките. Той обявил, че за него най-важното е да осигури нормално съществуване на семейството си, а това включва и необходимата финансова сигурност. В Би Ти Ви Виктор се тюхкал, че взима твърде малко, а и не могъл да понесе финансовите санкции, с които били ударени всички работещи в частната медия още преди две години. Работих здраво, за да стигна до върха

Едно време приятелите в Разград ми се смееха, когато започвах да мечтая за кариера в телевизията. Страшно съм се блъскал и без никакви връзки си намерих място под слънцето. Сега е време да осребря славата си“, категоричен е водещият. Той започва да пише първите си репортажи, когато е на 15 години. Баща му Николай е сред основателите на разградския вестник „Екип 7″ и лека-полека започва да дава и по-трудни задачи на сина си.

Виктор на разходка в парка с дъщеря си. Тя е плод на любовта му с радиожурналистката Людмила Железова
Виктор на разходка в парка с дъщеря си. Тя е плод на любовта му с радиожурналистката Людмила Железова

„Пратиха ме на една катастрофа. Не бях готов за гледката и след това дълго време сънувах кошмари. Страшно бях надъхан, когато ме приеха журналистика в София. После се оказа, че лекциите са твърде скучни и ми липсваше работата на терен. Така изтърчах до „Дарик“ и заявих, че искам да съм стажант“, разказва за първите си стъпки в сериозния медиен бизнес Виктор. Той бързо се откроява сред останалите с острия си език. Още има жълто около устата, когато си спечелва двама сериозни врагове в лицето на Иван Костов и Юлия Берберян.

„Двамата явно не бяха свикнали някой да ги пита простички въпроси, които искат прости и честни отговори. Костов ми се развика на една пресконференция и ме приканваше да му се извиня. А Берберян се обади в радиото да обясни какви боклуци са журналистите и да ме нарече „голям търбух“. След това и двамата се правеха, че не ме познават, когато се срещахме по разни събития“, усмихва се новият кадър на Нова телевизия.

През последните години той напълно изчезва от погледа на светските хроникьори. Причината е, че Николаев почти не посещава модерните заведения. Работата изцяло го поглъща, а в свободното си време предпочита да е със семейството си. Виктор със сигурност е най-благоприличният мъж в гилдията. Нито веднъж не са го засичали, в „неподходяща“ женска компания. Най-интересното е, че колкото и да е верен, той и до днес отказва да се ожени за приятелката си Людмила, с която имат прекрасната дъщеричка Дара. Приятел на Николаев разказва прелюбопитна история.

„Преди Людмила Вики почти не е имал сериозни връзки.

Не е много по купонясването и свалянето на жени. Двамата много бързо си допаднаха и всички зачакахме сватбените звънци. После разбрахме, че той е казал твърдо „не“, когато Люси му е предложила да се оженят. И до днес продължава да се дърпа на тази тема, сякаш нещо особено ще се промени в техните отношения“, разказва приятелят на телевизионера. Виктор реагирал доста странно и когато разбрал, че ще става баща.

„Вдигнах на Люси и чух в слушалката: „Ще ставаш татко“. Каза ми го без всякакви предисловия. Аз от своя страна отвърнах: „Спокойно, всичко ще се оправи. Това е чудесно“. Людмила си помислила, че съм изпаднал в паника и не искам детето. В действителност бях в много неподходяща компания и трябваше да реагирам така, за да не издам тайната“, оправдава се Вики Николаев, който сега ще трябва да убеди половин България, че е по-добре да сменят канала, за да го гледат отново в тандем с Ани Цолова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *