Вижте голата Мис Свят 2013 г. (снимки)

Касандра

В САЩ избраха „Голата Мис Свят“ 2013 година. Носителят на титлата е 36-годишната самотна майка Касандра Джейн. Дамата спечели журито на конкурса на „Miss Nude World“ със своята красота и перфектна фигура.

Това всъщност е 49 тия поред конкурс, участниците в които се състезават пред  съдиите, като демонстрират способността си да танцуват стриптийз. Първото място се зае от красавицата на австралийския щат Виктория Касандра Джейн.

Miss Nude World

На сцената, тя се пребори срещу още около 19 състезателки от САЩ, Канада и Австралия. Една от основните характеристики на „Голата Мис Свят“ е използването в него на необичайни реквизити за представлението.

В резултат на това, Джейн изненада публиката и журито, като реши да се изкъпе в… алуминиев басейн. Според австралийската преса, сайта на Касандра Джейн се сринал веднага след нейната победа заради безпрецедентния наплив от посетители.

Miss Nude World Cassandra Jane

Мнозина бяха изненадани да научат, че красавицата е на 36 години и тя има пет годишна дъщеря Монтана. За детето си Джейн казва, че не би имала нищо против, ако нейната дъщеря иска да се занимава някой ден със стриптийз.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JalYv9Nr0Wg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *