Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка се сгоди!

Бонка Георгиева

  Оперната  певица  Бонка  Георгиева, която от 2 години живее с по-младия от нея фармацевт Ивайло Кавалов, се е сгодила за него, научиха приближени. „Най-после се женя за истински мъж!“, споделила пред приятелки бившата съпруга на новинаря Юксел Кадриев.                          

Влюбената двойка щяла да вдигне сватба в най-скоро време, а Бонка планирала да използва новото си семейно положение като сериозен аргумент в съдебната битка, която води с Юксел за попечителството над дъщеря им. Преди няколко месеца бившата съпруга на Кадриев повдигна завесата на семейния им живот и публично призна, че е зарязала Юксел заради хомосексуалните му извънбрачни авантюри.

Бонка сгащила водещия в компрометираща поза с друг мъж. Потресена от предателството на Юксел, оперната певица се изнесла от общия им дом. Скоро след това съдбата я срещнала с 6 години по-младия от нея Ивайло. От една година двамата с Бонка живеели под един покрив в столичния квартал „Хаджи Димитър“.

Юксел Кадриев

  Всеки уикенд, когато Юксел й позволявал да се вижда с дъщеря им Габриела, 10-годишното дете оставало да прено-щува при тях. Бонка била най-щастлива от факта, че Ивайло приемал дъщеря й като свое собствено дете.

Оперната певица, която преди две години се разведе с водещия от Би Ти Ви Юксел Кадриев, изненадващо получила романтично предложение за брак, придружено с пръстен с малък диамант. Новината Бонка съобщила първо на своите родители.

За разлика от предишния си зет Юксел, с когото били в ледени отношения заради бедния му произход, този път майката на певицата – Емилия Георгиева, одобрила избора й. Едва 18-годишна, родителите й я изгонили от къщи заради увлечението й по Юксел и не стъпили на сватбата им.

Междувременно битката на Кадриев за попечителство над 10-годишната им дъщеря Габи продължава. Въпреки че по време на развода Бонка и Юксел сключили споразумение детето да остане при него, а майка му да го вижда всеки уикенд, Кадриевзапочнал да пречи на срещите им. Издръжката от 60 лева месечно, на която се съгласил, сега му се струвала мизерно малка и поискал от бившата си жена 200 лв. Споразумението за дъщеря им не било нотариално заверено и Кадриев го оспорвал като невалидно. Така съдът решил, че майката на детето му трябва да изплати 3000 лв. издръжка до момента, а отделно всеки месец да заделя по 130 лв. за чет-въртокласничката Габи.

Със скромната си заплата на оперна певица, Бонка трябвало да плаща и стари борчове на Кадриев от кредити, които теглили, докато все още били съпрузи. Бившата съпруга на. новинаря съвестно изплащала своя    дял, но  той  се бавел с вноските и й се налагало да покрива и неговите задължения, за да не запорират заплатата й. Тъй като след съдебното решение за увеличение на издръжката и изплащането на старите дългове, на Бонка й оставали едва 26 лева на месец. Приятелят й Ивайло, който имал проспериращ бизнес във фармацевтиката, й оказвал солидна материална подкрепа.

„Ето това е мъж в истинския смисъл на думата – и сексуално, и морално. Щастлива съм, че се открихме, макар и късно“, сияе Бонка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *