Бг врачка плаши длъжници с черна магия

Фалшива врачка лекува безплодие с ритуални танци

Фалшива врачка заплаши нередовни платци с черна магия и вечно проклятие. Вещицата се провъзгласила за „окултен магистър по космогония” и имала неземни способности, чрез които церяла косопад и импотентност. Най-интересни обаче били нейните психо – сили, с които можела да накара длъжници да върнат борчовете веднага, щом ги засече със своите рентгенови очи.

За шарлатанката разказва бедна жена от Велико Търново, която тръгнала по врачки заради безплодие. За способностите на баятелката, гражданката научила от своя приятелка, която предоставила мобилния й номер. След като се свързала с нея, търновлийката си уредила среща и била приета в обособен като кабинет гараж, в центъра на старата столица.

Лечителката се представила като „Вяра от Плевен” и се окичила с главозамайващото название „окултен магистър по космогиния”. Обяснила, че лекува безплодие, косопад, импотентност и още двадесетина болести. Накрая споделила, че към нея се обръщат и много хора които имат длъжници, защото тя владеела способности да влияе върху съзнанието. Това правела чрез втренчване в очите на жертвата, след което дори и най-агресивният побойник се превръщал в опитно зайче.

Фалшива врачка лекува безплодие с ритуални танци

На пациентката било обяснено, че достъпът до магистър Вяра става само след предварително записване и цената на един сеанс варира между 40 и 150 лева. След като се уговорили за цената и продължителността на сеансите, жената била подложена на първата процедура.

В следващите тридесет минути врачката играла странен танц, като се въртяла около запалена свещ, която поставила в чаша с вода. След това Вяра сложила върху корема на болната прозрачна пирамида, която привличала мощни космически лъчения, които щели да предизвикат забременяване. Накрая измъкнала малко пакетче с някакъв прах и го пробутала с обяснението, че това е чудотворно лекарство, което ще разреши всички проблеми.

Жената, която естествено била слисана от представлението, първо попитала какво съдържа прахчето, но баячката отказала да издаде рецептата. Съставките й били известни само на просветените, които наистина знаели какво вършат. Пациентката се ядосала и заявила, че няма да плати нищо, защото според нея е станала жертва на измама. Веднага била заплашена с угрозата от черна магия, но не се уплашила и разказала за преживяното пред медиите.

Как да си направим магическа сфера:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *