Алисия: Хич не страдам за Ники Михайлов!

Алисия

  Ох, изтръпнала съм вече. Нека пишат!“, заяви Алисия в интервю за фен тв по повод статиите в пресата, посветени на раздялата й с Ники Михайлов и загаджването й с брата на Вили Сечкова. Певицата твърди, че отдавна не се ядосва за клюките по неин адрес и дори се забавлява с тях.

Звездата на „Ара мюзик“ се смее на слуха, че новата й песен „Познавам ли я“ е вдъхновена от драмата в интимния й живот и лирическият герой в нея е бившият й мъж с прякор Малката Перука. „Как да обясня на хората, че няма как да съм му я посветила?! Тази песен, както и другата, която скоро ще снимам, съм ги получила през януари. Оттогава се работи по тях“, заяви Алисия, която се раздели преди няколко седмици с националния вратар.

Вакарелката дори си позволи да се пошегува с историята на парчето и положението си в личен план. „Песента „Познавам ли я“ е изстрадана. Нали съм се барикадирала вкъщи, на хапчета и тежък алкохол – така е създадена. А мъжът в клипа естествено е по-млад. Понеже е известно, че си падам по по-млади мъже, не исках да изневерявам на стила си“, иронизира Алисия.

Алисия и Ники Михайлов докато бяха заедно

Тя се опитва да убеди всички, че вече е превъзмогнала раздялата с Ники Михайлов и няма истина в това, че реве по цели нощи за него. Ние се наема да твърди дали е така, но е факт, че Мамин Ники изглежда по-доволен от разлъката си с Ася, както е истинското име на звездата от Вакарел. Тези дни футболистът публикува снимки, на които позира по шорти в басейн.

От коментара на Михайлов към кадрите става ясно, че той отмаря в едно от 7-те арабски емирства – Абу Даби. С него вероятно има и дама, но коя е тя, не става ясно. Находчиви фенки пък веднага постнаха под фотосите линк към новата песен на Алисия „Познавам ли я“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *