Албена и Максим се развеждат?

Албена Максим се разделят заради устата свекърва
Албена Максим се разделят заради устата свекърва

  Властната майка на олимпийския шампион по фигурно пързаляме Максим Стависки е напът да провали брака на сина си, научихме от приближени. Старата рускиня открито ненавиждала Албена и навивала чедото си да я зареже. Рашел Моисеевна Стависка постоянно се бъркала в отношенията им и се опитвала да убеди Албена и Максим, че за тях ще е най-добре да заживеят в Москва.

Денкова приела решението на своята свекърва и съпруга си драматично, защото не можела да си представи, че напуска родината си и се установява да живее в чужбина, фигуристката била силно привързана към по-малката си сестра Ина и искала да остане в България.

Албена Денкова и Максим Стависки За да закара младото семейство по-близо до себе си, където да са под контрол, майката на Стависки им купила апартамент от 70 квадрата в централен московски квартал. За инвестицията свекървата броила 500 000 евро. Тъй като Максим постоянно бил зает с тренировки с трупата на Иля Авербух и често пътувал из страната, Албена се върнала с 3-годишния им син Даниел при майка си в България. Баба Рашел веднага намерила повод да е недоволна. Тя направила забележка на снаха си, че хлапето бързо ще забрави руския език и ще говори само на български, а това ще е проблем за него, когато тръгне на детска градина. Максим пък не вземал категорична страна по споровете им за възпитанието на детето.

Последната разправия в семейството била на тема къде да почиват Албена, Максим и малкият Даниел. Свекървата не искала синът й да се мярка по българското Черноморие, защото се страхувала някой да не отмъсти на Максим заради катастрофата през 2007 година, която се оказа фатална за други двама души.

Албена пък заявила, че няма да се лиши от почивка във фамилната къща в Царево и не виждала смисъл да прахосват пари за почивки на други дестинации.

„Бракът им оцеля след жестоки изпитания, но сега нещата не вървят добре. Нищо чудно до края на годината да се разделят“, казват приятели на Албена и Максим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *