Златка Димитрова гледа бебето си на бартер!

zlatka-dim-2

Златка Димитрова не дава и една стотинка за отглеждането на бебето си. Плеймейтката има рекламни договори, които й осигуряват не само допълнителни доходи, но и почти всичко необходимо за малкия Миро напълно безплатно.

Плеймейтката е рекламно лице на различни бебешки стоки. Фирмите пък подаряват в знак на благодарност, каквото е нужно: количка, столче, пелени, играчки и пр. Златка Димитрова дори не си бърка в джоба и за пелени – отново подарък от неин рекламодател.

Златка със сина си Миро

Единственото, което бургазлийката купува, е адаптирано мляко. Тъ като обаче продуктът е на чуждестранна фирма, Златка не успяла да си издейства договор за реклама. Налагало се да дохранва бебето, тъй като заради строги си хранителен режим след раждането, кърмата не била достатъчна за изхранването на мъника.

А Златка пък има много договори за реклама, заради които трябва да влезе във форма възможно на- бързо.

Тъй като раждането беше със секцио, плеймейтката все още не може нито да спортува, нито да се подложи на липосукция. Затова, разчита единствено на драстични диети, за да отслабне. Но пък това се отразява отрицателно на кърмата й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *