Зара от „Биг Брадър“ навири апетитно дупе от Тайланд! СНИМКИ:

zara-4

Зара от „Биг Брадър“ напомни за себе си със серия от горещи кадри на перфектните си задни части от почивката си на остров Пукет. Там риалити звездата събира тен заедно със съпруга си Ерик Уотсън.

Атрактивната варненка се омъжи за австралийското си гадже преди една година на скромна церемония в Индонезия. А сега младоженците вече работят и за бебе, издават запознати.

zara-2

Зара видимо се е разхубавила още повече, а фигурата й е в перфектна форма. Вероятно съпругът й има голям принос за страхотното й тяло, тъй като самият той е спортист. Той е професионален плувец и инструктор по различни водни спортове, като предлага такъв вид атракции в Дубай. По този начин се запознават със Зара преди две години. Веднага си паснали, защото и двамата имат авантюристичен дух и обичат екстремните изживявания.

zara-1

Звездата от първия „Биг Брадър“ замина за Дубай заедно с бизнесмен със съмнителна репутация, който искал да се укрива в емирството, заради данъчни измами у нас. Връзката им не издържа много. Зара обаче реши да не се прибира в България, а да се опита да се задържи в Дубай.

zara

И не само, че успя да го направи, но и откри половинката в живота си. Ерик й предложи брак в края на 2015 г., когато посетиха родната му Австралия, за да я запознае със семейството си. На една от забележителностите на континента – Ротнест Айлънд, той й паднал на колене с годежен пръстен. А през лятото на следващата година, двойката станаха законни съпрузи.

По този начин Зара пай- после загърби скандалното си минало, изпъстрено със странни връзки и с двата пола. Брадърката втрещи цяла България слез излизането си от къщата, когато гаджето й Найден от „Биг Брадър“ я спипа в интимент момент с Галка от „Каризма“. После пък варненката се залюби с много по- възрастния от нея плейбой Христо Сираков, като изкараха заедно цели три години. Последва афера с бизнесмен, беглец от закона и още куп афери със знайни и незнайни герои.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *