Йога и пилатес за идеална фигура

Ако искаме да свалим няколкото килограма, които ни тормозят, или да поддържаме фигурата си, спортът е силно препоръчителен. Въпреки това, традиционните стилове, не винаги са най- удачния вариант. Йога и пилатес са сред най- модерните стилове в момента. Чрез тях постепенно си възвръщате фигурата, а и са много полезни срещу стрес.

yoga

ПОЛЗИ ОТ ЙОГА И ПИЛАТЕС

Ако спортувате за отслабване, но по някаква причина не постигате желаните резултати или ви е трудно да изпълнявате упражненията порази здравословен проблем, като например болки в ставите, ви трябва някакъв друг вариант.

„ДИЕТИН- КОПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

ПИЛАТЕС

За отслабване и поддържате на форма без рискове, тренировките по пилатес са силно препоръчителни (стилът еmeditaciq измислен от Джоузеф Пилатес в отговор на „силовите спортове“). Започва се с упражнения за отпускане, учите се как да дишате, как да се съсредоточите върху мускулите. Целта на стила е не да се потите обилно, а да се хармонизират мускулните групи.

ЙОГА

Обикновено се препоръчва като упражнение за медитиране и разтягане. Но йогата е нещо много повече. Според индийците, това е духовна практика, която се отразява на тялото чрез следните упражнения – правилно дишане, правилна стойка на гърба, медитация.

Хата йога е много подходящ стил при стрес и нервност.

Пилатес за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/nBfYQL_riqw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *