Свекървата подари на Алисия безумно скъп подарък! Виж Тук:

Свекървата на Алисия – Лидия Станоева, не спира да я глези и да се грижи за нея като за принцеса. Майката на Жоро Бирмата постоянно отрупва любимата си бъдеща снаха с щедри подаръци, на които може да завиди всяка мутреса.

Преди дни двете били забелязани да вилнеят из магазините на столичен мол. Алисия и Лидия се държали за ръка, досущ като майка и дъщеря. Влизали от магазин в магазин и щателно разглеждали стоката им. Фолкаджийката си купила два чифта сандали.

Но когато влезли в магазина за бижута, двете тотално се забравили. Близо един час Алисия и Лидия Станоева разглеждали и пробвали най- различни скъпи дрънкулки. Най- накрая фолк певицата си харесала екстравагантно колие на известна дизайнерка на стойност 2000 евро.

Като дошло време за плащане обаче, пернишката милионерка настояла тя да го плати. Алисия започнала да се дърпа и твърдо отказала да приеме толкова скъп подарък. Олелията им стигнала чак извън магазина. Накрая обаче, като започнали да събират погледите на хората, фолкаджийката приела майката на гаджето й да плати тлъстата сметка. А Лидка Скалата, както е известна бизнесдамата, с гордост закичила любимата си снаха със скъпото украшение.

Майката на Жоро Бирмата буквално е влюбена в Алисия и силно се надява, че синът й в скоро време ще я заведе до олтара. Наследникът й обаче като че ли изобщо не си дава зор да се жени. Той отдавна не се е появявал никъде с фолк певицата, като дори не ходи по участията й. За сметка на това, продължава да обикаля дискотеките с коч компанията си, а златотърсачките пърхат на рояци около него, както и колежки на Алисия.

На Лидка Скалата обаче й е писнало да храни столичните фусти, по които Бирмата й харчи парите. Тя се надява той най- после да улегне и да заживее кротко и спокойно с Алисия. Но кога ли ще стане това, изобщо не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *