Шок! Мира Добрева си обезобрази лицето! СНИМКА:

mira-dobreva-1

Мира Добрева съсипа лицето си с поредната подмладяваща процедура! Този път тв водещата се е оляла с опъването на бръчките си до степен, че направо се е обезобразила.

Половинката на Жоро Торнев е истинска маниачка на тема подмладяване. От години някогашната красавица злоупотребява с този тип интервенции. Не пропуска да изпробва върху лицето си всяка новост, с надеждата да е все така млада и свежа. Но този резултатът е направо стряскащ.

Лицето на Мира Добрева е надуто и подпухнало, а очите й изобщо не се виждат. Кожата така е изпъната, че изглежда като пластмаса. А лицето на тв водещата е като замразено и не може да направи нито една мимика.

mira-dobreva

Въпреки че вече не й се отразяват добре подмладяващите процедури, Мира Добрева продължава да се „опъва“, заради съпруга си Жоро Торнев. Миналата година двамата преживяха тежка семейна криза и дори бяха на крачка от развод.

Водещата на БНТ призна, че спипала режисьора в крачка с друга жена. За да си изкупи вината, той пък влезе във „Вип Брадър“, за да заработи за кратко време солидна сума пари. Така режисьорът осигури на половинката си достатъчно финанси, за да продължава да се разкрасява и да се изживява като грандама. А и семейството помогна на изтънелия си бюджет.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *