Съпругата на Борис Солтарийски се разголи! Певецът – бесен! Снимки:

Сватбата на Борис и Аделина
Сватбата на Борис и Аделина

Горещи форми разкри съпругата на певеца Борис Солтарийски. Манекенката Аделина се разхвърля за еротична фотосесия за първи път след раждането на детето им.

Снимките на красавицата са наистина зашеметяващи и предизвикаха веднага фурор, след публикуването им в профила й. Мъжете веднага започнаха да обсипват Аделина с комплименти, разгорещени от секси кадрите.

adelina-1

Манекенката, разбира се, не се поддава на закачките им. Съпругът й Борис Солтарийски обаче побеснявал, когато някой си позволявал да заговаря съпругата му. Певецът бил изключително ревнив и не давал никой мъж да припари до красивата му жена.

Въпреки мрънкането на певеца обаче, Аделина иска да продължи с изявите си като модел.

adelina

Красавицата и вокалиста на Ку- ку бенд се залюбиха покрай риалити формата „Умна и красива“, в който моделката участва. Двамата с Борис бързо се влюбиха и не след дълго Аделина забременя. Двойката вдигна и сватба преди раждането на детето им.

След като стана майка, Аделина бързо влезе обратно във форма и започна да се снима отново.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Съпругата на Борис Солтарийски се разголи! Певецът – бесен! Снимки:"

  1. българин   30.01.2016 at 20:40

    Ще напиша нещо различно от темата: аз съм против кастрации и/или стерилизация (насилствена и т.н- само заплахи, лоши изрази и т.н) на хора и т.н (дори и да са с по-тъмна кожа – мъже гей (дори педофили и т.н), изнасилвачи и т.н), самоубийствата, геноцид над нации (от – хора), шеги и т.н – с изнасилвания, жестокости и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н). Аз съм против кастрации на хора и т.н и/или стерилизация (насилствена и т.н) на хора и т.н (дори и да са с по-тъмна кожа- мъже гей и педофили, изнасилвачи и т.н), самоубийствата, извратени и/или садистични и т.н- пожелания към човек и/или хора (дори да е наум), изнасилванията (включително гей изнасилванията- с извръщения и т.н),сексуалните и т.н извръщения (примерно анален и/или орален секс и т.н- практикувани от гей мъже и т.н),изнасилванията (и/или шеги, вицове и т.н с тях- било в филми, сериали и т.н), побоите и/или удари по тялото и т.н (и/или шеги, вицове и т.н с тях- било в филми, сериали и т.н) .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *