Николета си тунингова…Дупето! СНИМКА:

nikoleta-9

Николета Лозанова отново легна под ножа, за да се разкрасява. Плеймейтката се подложила на най- модерната в момента процедура сред столичните бръмчалки, а именно поставяне на подплънки в… дупето!

Целта на разкрасителната процедура е да оформи идеално задните части, така че да изглеждат стегнати и изкусителни.

Разбира се, Николета не се стърпя да се изфука с новата си придобивка в социалните мрежи. Плеймейтката публикува снимка на „ремонтираното“ си дупе, за да покаже перфектните резултати от процедурата.
Интервенцията е особено предпочитана от дами, които не обичат да тренират във фитнеса и няма как да стегнат задните си части.

Скандалът с подмененото дупе на Николета Лозанова в реклама на родна козметична фирма, явно е накърнил самочувствието на тв водещата. Оказа се, се наложило да използват дубльорка за задните й части, тъй като нейните не изглеждали достатъчно стегнати и оформени. Рекламодателите предпочели дупето на фитнес шампионката Анн Джи, вместо това на Николета!

Плеймейтката така и не коментира скандала, но явно си е взела бележка и е побързала да се „ремонтира“ отзад, за да не търпи повече подигравки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *