Кошмар! С Шкембе и скована като Даскалица изтипосаха Златка Димитрова в коледна фотосесия – СНИМКИ:

zlatka-dim-2

Черната Златка е решила да се раздели с имиджа си на палава плеймейтка. Но за беда, е отишла съвсем в другата крайност.

Златка Димитрова си направи коледна фотосесия, но е трудно да различиш от празничното дръвче. Моделката се е барнала в строга червена рокля, която я покрива чак до шията – досущ като даскалица.

Незнайно защо Златка позира така, сякаш за първи път застава пред обектива. вно Димитрова е изглеждала да изглежда като улегнала домакин, но заеманите от тялото позиции са напълно неестествени. Златка изглежда скована. Само усмивката напомня за жизнени и лъчезарен човек, който всъщност е тя.

Другият проблем, който се набива на очи, заради лоши избор на облекло и странното позиране пред обектива, е коремът на моделката. Златка се фукаше в социалните мрежи, че го била свалила още на първата седмица след раждането. Но явно снимките, които е прилагала като доказателство, са били доста пипнати с фотошоп.

Сега обаче измамата лъсна. Прилепналата рокля по тялото на моделката и позирането в седнало положение и настрани, ясно очертават доста едрото, все още, коремче.

Това, разбира се, е нещо съвсем нормално и едва ли някоя родилка би се срамувала. Но Златка искаше да убеди цяла България, че по някакво чудо е без корем, само дни след като е родила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *