Илиян Тупалката крие луксозен имот на райско място – Виж Тук:

Фолкаджията Илиян крие къща в тропическия рай Бали. Певецът се старае да не се вдига много шум около придобивката си, за да не се набива на очи на данъчните.

Фолк изпълнителите са сред любимите мишени на НАП, тъй като често се оказва, че има разминавания между декларираните им приходи и стандарта на живот.

Тупалката обаче скатавал екзотичния си дом и по друга причина – за да не му се лепят златотърсачки. Столичните бръмчалки веднага биха го налазили, за да събират тен безплатно на Бали. Откакто вече е и свободен мъж, няма никакви прегради пред силиконовите каки.

Илиян пътува до екзотичния остров, за да си нагледа имота, по няколко пъти в годината. Въпреки че билетите са скъпи, това не е проблем за фолкаджията, тъй като няма да дава пари за нощувки.

ilian

Къщата на фолкаджията е винаги отворена за неговите колеги от бранша, както и за близките му приятели. При последното му пътуване тази зима, негови гости бяха Глория, бизнесмена Борислав Комсийски и покойният тв водещ Роро. Именно по време на екзотичната си ваканция на Бали, телевизионният любимец от ММ се зарази с тропическа болест и почина седмица, след като се прибра в България.

Фолк певецът Илиян е сред поilianследните хора, които са били заедно с Роро. Именно той разказа за инцидент, който помрачил последната ваканция на тв водещият. При екстремно каране на лодки Роро паднал във водата. След като излязъл бил много изплашен и казал, че видял смъртта.
След тази мрачна случка, Роро се стараел да се наслаждава на всеки миг на екзотичния остров, сякаш знаел, че му е за последно, разказва Илиян.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *