Ето как Коко Динев отпразнува рождения си ден – СНИМКИ:

koko-dinev-rojdenik

Пищно парти с много чалга вдигна бизнесмена Коко Динев за рождения си ден. Половинката на Емилия нае резиденция на Тодор Живков, за да посрещне близо 100 гости.

Известния ресторантьор беше отрупал масите с печени агнета и прасета, салати, предястия и обилно количество алкохол, за да нагости роднини и приятели.

Емилия и синът им с Коко, Иван, посрещали гостите още от вратата. Фолк звездата поздравила половинката си с няколко песни. Софи Маринова пък подгряла гостите на бизнесмена с турбо кючеци. На тържеството присъствал и гръцкият изпълнител Сакис Кукус с жена си.

koko-dinev-rojdenik-1

Сред гостите на Коко Динев били известно родни и гръцки бизнесмени, спортисти, музиканти и пр. Купонът продължил от обяд до 22 часа.

През последните години финансовото състояние на Динев никак не е добро. Той загуби голяма част от бизнеса си. Собственикът на несъществуващия вече ресторант „Кошарите“ се лишил от охрана и дори от личен шофьор. А Емилия пък осигурявала основната част от парите за семейството с хонорарите си от участия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *