Ето как гаджето на Емануела я трогна за рождения й ден! СНИМКА:

Гаджето на Емануела й направи уникален подарък за двойния празник днес – рожден и имен ден. Певицата не пропусна да се похвали в социалните мрежи със страхотната изненада от половинката си – букет със 161 рози.

161 не е случайно избрано число, тъй като толкова дни продължава връзката на фолк дивата и богаташкия наследник Мартин, известен с прякора Елвиса.

Емануела навършва 36 години, но едва ли някой би й ги дал. След две раждания тя изглежда перфектно. А рецептата й за стройна фигура е редовен секс с гаджето.

Мартин е наследник на известна фамилия. Майка му е топ нотариуса Мариета Николова. Той пък се занимава с ресторантьорство и е собственик на едно от най- популярните заведения в столицата. Той е също професионален покерджия като преди няколко месеца спечели много голям турнир.

Мартин е прясно разведен и има една дъщеря. Емануела обаче е категорична, че не е разбила семейството му. Отношенията им били вече приключени, когато се запознали.

Певицата и младият бизнесмен са лудо влюбени и нищо чудно да решат да си направят бебе. Емануела иска да има дъщеря и е готова да опита още веднъж, стига да срещне подходящия мъж. Засега връзката й с Мартин върви по мед и масло, така че е напълно възможно да решат да я скрепят още по- здраво с общо дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *