Ето къде Зейнеб харчи парите на милионера Балевски:

Зейнеб Манджурова не спира да троши парите на заможния си годеник за почивки и пътешествия. След като милионерският наследник Стоян Балевски така и не се решава да се ожени за нея, репортерката на Гала явно е решила поне да си поживее като кралица за негова сметка.

И това лято Зизу не пропусна да посети любимия си остров Миконос, който привлича богаташите от цял свят, включително и много холивудски звезди.

Преди да отиде да почивка на гръцкия остров, тя беше във Великобритания. После пък отиде в Италия. Зейнеб събра тен и на френската ривиера.

Стоян Балевски безропотно плаща всичко и задоволява всеки каприз на годеницата си. Двамата уж щяха да се женят това лято, но май сватбата пак се е отложила. В началото на годината изглеждаше, че Зейнеб най- после е вързала милионерския син. Дори шефката й Гала се изпусна и й честити: „Хубава и голяма сватба тази година ти пожелавам, Зейнебче“.

Репортерката от „На кафе“ вече пета година върти любов с милионерското синче, като през последните три са сгодени. Зейнеб все още се надява, че Стоян Балевски най- после ще я заведе до олтара, както й е обещал. Вместо това обаче, той само я води нагоре- надолу по света и не се ангажира с нещо конкретно за евентуалната им сватба.

Проблемът идвал от родителите му. Семейството категорично не искало репортерката на Гала за снаха заради произхода й, твърдят запознати. А Стоян не смеел да им се противопостави, за да не му врътнат кранчето.

Зейнеб пък вече прехвърля 30- те и се е хванала като удавник за сламка за богаташа. Тя трепери, че ще се появи някоя по- млада, която ще му завърти главата и ще й го открадне. Но така или иначе, нямала друга опция, освен да търпи и да се наслаждава на лукса, който й осигурява Балевски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *