Ето къде Петканови отпрашиха на меден месец- СНИМКИ:

Скандалното семейство Петканови съчета посрещането на Нова година и медения си месец в едно. Младоженците отпрашиха за Дубай, където да се насладят най- после на отдих след емоционалното си участие във „Вип Брадър“ и ангажиментите след това.

Даниел и Александра заляха профилите си в социалните мрежи с много снимки от ваканцията – предимно от плажа, където се препичат на слънце, далече от зимата в България. Лудия репортер резервирал специален апартамент за младоженци в луксозен хотел.

След като се бракуваха във „Вип Брадър“, Дани и Алекс започнаха да се изявяват все по- често като двойка и в работата. Поканите да водят различни събития стават все повече.
Лудия репортер и красивата му съпруга са в трескаво търсене на мечтаното семейно жилище, в което да инвестират парите си от реалити шоуто.

След сватбата двамата живеят в ергенската квартира на Даниел, която се намира в столичния квартал „Христо Ботев“. Жилището било в окаяно състояние, както си призна лудия репортер. Но след „Вип Брадър“ му се наложило да я постегне, за да стане по- уютно за съпругата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *