Ето къде избяга Райна от зимата в България – Снимки:

raina-filipini-4

За поредна зима фолк дивата Райна избяга на топло. Певицата отново е на воаяж до екзотична дестинация, както редовно прави през последните няколко години.

След Нова година, когато по традиция участията по чалготеките са по- малко, и Райна, както много свои колежки, избяга към топлите страни. За разлика от повечето фолк звезди обаче, които масово се изнасят към Дубай, македонското девойче всяка година си измисля нова и интересна дестинация.

raina-filipini-1

Райна е на почивка в едно от най- красивите и екзотични места по света – Филипините. Както се вижда и от снимките, публикувани от певицата, природата е наистина уникална.

Дивата красота и високите технологии, които са на всяка крачка в столицата Манила, превръщат Филипините в неповторима дестинация за туристите. Когато човек  се измори от модерния съвременен град, може да избяга в едни от най- дивите джунгли по света или да отдъхне на едни от най- красивите плажове.

raina-filipini

Райна не крие, че любимото й хоби е да пътува по света. През последните години певицата обиколи много екзотични дестинации. Но пътешествията й явно будят доста завист, защото фолк дивата се оплаква, че редовно я проверяват от НАП, заради анонимни сигнали. Райна разкрива, че си позволява подобна почивка веднъж в годината и това далеч не означава, че е много богата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *