Джулиана Гани запали мрежата с горещи снимки от медения си месец! Виж Тук:

Джулиана Гани и съпругът й Станимир Ташев най- после заминаха на меден месец. Младоженците избраха Сейшелските острови за ваканцията си.

Силиконката буквално залива социалните мрежи с горещи кадри от екзотичния им меден месец. Двамата отдъхват на един от най- красивите плажове в света – Ансе Лацио на остров Праслин.

Джулиана и Станимир сключиха брак точно две седмици преди тя да влезе в къщата на „Вип Брадър“. Затова отложиха медения месец за след излизането й от шоуто. Джулиана остана в къщата до финала и успя да се класира на пето място.

Моделката и съпругът й планират да направят втора сватба, този път по- голяма. Първата, преди Вип Брадър, била само за роднините им. А след шоуто решили да направят още една. Тържеството ще се състои в ресторанта на шеф Петров и със сигурност ще присъстват и някои от съквартирантите на Джулиана.

Семейство Петканови няма как да не са сред гостите, тъй като силиконката им беше кума на телевизионната сватба. Със сигурност футболистът Даниел Златков и семейството му също ще са сред поканените.

На сватбата обаче е ясно, че няма да присъства Енджи Касабие, с която Гани се смрази в дните преди финала. Мегз също е под въпрос, тъй като двете се сдобриха за кратко. Но после се изпокараха зверски заради конкурс за красота, организиран от моделката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *