Джулиана Гани „нахрани“ брутално Ася Капчикова! Ето защо двете не могат да се дишат:

djuliana-gani

Войната между миските Ася Капчикова и Джулиана Гани продължава с пълна сила. Двете открито се ненавиждат и не пестят обидни епитети една за друга.

Враждата им започна след като бившата Крисковица брутално се изгаври със силиконовата бомба заради идеята й да подари стария си силикон на някое момиче. Устатата Ася Капчикова реагира много остро на странната приумица на Гани и я сравни със земята в профила си в социалните мрежи, както и в интервюта. Обвини я, че й откраднала идеята за каузата, която обяви, когато спечели „Мис Плеймейт“, а именно – да дари спечелените силиконови импланти на жена, претърпяла мастектомия.

Но войната помежду им продължава и след като Гани се отказа да подарява старите си гърди по медицински причини. Наскоро Джулиана Гани разкри, че Ася не е престанала да я хейти в мрежите. Оплака се, че Капчикова качвала всяко нейно интервю в профила си и я нареждала брутално.

asia-kapchikova-8

„Малко остава да се хванем за гушите, като се засечем някъде“, признава Гани.

Ексцентричната пловдивчанка е категорична, че бившата на Криско не отговаря на нито един критерий за конкурс на красота. Според Джулиана Гани, врагинята й е „грозна, ниска и зъбата“ и е невъзможно да спечели каквото и да е състезание за женска красота или сексапил. Затова е станала „Мис Плеймейт“ по втория начин, заключава силиконовата бомба.

Джулиана Гани е във война с доста от родните миски, които открито й се подиграват – било заради външния вид, било заради идеята със силикона втора употреба. Тя обаче е готова да отговори подобаващо на всяка, без изобщо да й пука.

Освен войната с Ася Капчикова, тя има открита вражда и с Николета Лозанова. Силиконката не се остави на водещата на „Папараци“, която публично й се присмя заради много операции. Гани обаче й отвърна, че тя изобщо не е образец за естествена красота, тъй като е лягала под ножа многократно и си прави какви ли не корекции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *