Дъщерята на Гала цъфна по сутиен навръх Нова година! Гореща Снимка:

Дъщерята на Гала отново разпали мрежата с гореща снимка по бельо. 20- годишната Мари се пусна по сутиен и с бутилка скъпо шампанско в ръка навръх Нова година.

Красивата наследница на тв водещата не за първи път провокира с разголена визия. Допреди година Мари беше тихо и скромно момиче. Но колкото повече съзрява, толкова по- гореща става.

А оказва се, има и какво да покаже. Снимката по сутиен разкри, че щерката на Гала се радва на апетитни естествени форми. Прелестите й обаче са запазена територия за гаджето й Константин – синът на най- добрата приятелка на майка й Джуджи.

Ето как Мари посрещна Нова година

Те са заедно от две години и заради него Мари се отказа от мечтата си да учи в Италия. Вместо това, тя записа журналистика в Софийския университет и е решила да наследи занаята на известната си майка. Направи си и собствен влог, за да навлезе по- бързо в работата пред камера. Дори бъдещата й свекърва Джуджи вече си има рубрика при нея, след като преди две години я изхвърлиха от Нова тв.

Гала не остана очарована от решението на дъщеря си да остане в България, вместо да търси реализация в чужбина. Водещата на „На кафе“ се надява поне вироглавата й щерка да не бърза да се жени за Константин и да ражда. От камбанарията на житейския си опит, тя била убедена, че заради мъж никога не трябва да се жертваш. Но Мари не обичала никак да се вслушва в съветите на майки си, а правела само това, което й диктува сърцето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *