Азис се разсърди на Преслава заради пари! Ето защо:

 

preslava-azis

Близките доскоро приятели Преслава и Азис се изпокараха жестоко за пари!

Фолк дивата се съгласи да участва в шоуто за имитатори „Като две капки вода“, а хонорарът, за който се споразумя, е 250 000 лева! До миналата година рекордът беше 200 000 лева, които получи Азис, за да се сключи.

Фолк кралят много се ядосал, когато научил, че добрата му приятелка е успяла да изкопчи толкова крупна сума за участие в шоуто.

preslava-azis-2

Част от хонорара на певицата обаче ще отиде за нейния шеф инж. Митко Димитров. Освен това, Преслава ще продължава и с участията по нощните заведения. А за шоуто ще репетира през деня. Но така или иначе, певицата ще трябва да намали значително оборотите, за да може да участва пълноценно в „Като две капки вода“.

Преслава е най- печелившата изпълнителка в поп фолка за изминалата година. Певицата е регистрирала над 1 млн. лева приходи, а броят на участията й сред най- големите в бранша.

След участието си във Вип Брадър, фолк дивата стана най- скъпо платената в поп- фолка. Певицата едва смогваше с ангажиментите. Сега обаче ще й се наложи да се лиши от доста участия, за да насмогва с работата за „Като две капки вода“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *