Ася Капчикова се изфука: Ето ме без гащи! СНИМКА:

asia-kapchikova-8

Със снимка без гащи Ася Капчикова зарадва мъжката аудитория в социалните мрежи.
Плеймейтката показа перфектно оформено от фитнеса дупе и озаглави кадъра „Връщам се в играта“.

Феновете на Капчикова се зачудиха каква ли изненада подготвя любимката им. Дали е имала предвид, че отново си е стегнала задните части, след като в края на миналата страховито напълня при престои си във „Фермата“? Или че се завръща към основната си професия, а именно танците?

Най- вероятно обаче Ася Капчикова усилено се стяга за еротичния конкурс „Мис плеймейт на десетилетието“, тъй като тя е сред най- запомнящите си носителки на короната. Вече има и силиконов бюст, така че ще е напълно равностойна на останалите мис- ки.

В надпреварата ще участват повечето сексбомби, които са печелили годишния „Мис Плеймейт“. Както и такива, които не са слагали короната, но са станали доста популярни с участието си в конкурса.

Победителката обаче отдавна е предизвестена, поне според повечето медии. Николета Лозанова със сигурност ще спечели надпреварата на десетилетието, а основната битка между останалите участнички е коя ще спечели второто място.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, която ще облича плеймейтките в конкурсната вечер, наскоро също коментира, че никога не е виждала състезание, в която всички участнички се боричкат коя ще е втора.

Въпреки това, останалите носителки на титлата „Мис Плеймейт“, са нахъсани за битка. Черната Златка разкри, че също ще участва, като за целта си върнала по- тъмния цвят на косата. Тя не излиза от фитнеса, както и от кабинета на доктор Енчев, за да е в топ форма за финала.

Ася Капчикова явно също е решена да се бори. Бившата на Криско също здраво бъхта във фитнеса, за да свали излишните килограми и да се върне предишната спортна форма.

Под въпрос е обаче участието на една от най- емблематичните носителки на „Мис Плеймейт“ Елена Кучкова. Тя от година и половина изчезна от публичното пространство, като даже изтри профилите си в социалните мрежи. Кучкова се е прибрала в Пазарджик, където изживява голяма любов с местен бизнесмен и като че ли няма намерение да се вясва към София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *