Алисия фучи с нов тузарски джип! СНИМКА:

alisia-1

Алисия се обзаведе с нов джип БМВ за 50 000 евро! От скоро фолк дивата фучи из София с новата си придобивка, за която обаче едва ли си е бръкнала в джоба.

Най- вероятно тузарското возило е подарък за сдобряване от бившия й любим Георги Станоев – Жоро Бирмата, шушука се из София.

До скоро Алисия караше джип Ауди Q7, който й беше купен от Ники Михайлов преди години. Жоро Бирмата обаче явно е решил, че ще си върне отново сърцето на певицата, като я зарадва с чисто нов автомобил от 2015 г.

alisia-djip

Не е тайна, че майката на Бирмата – бизнесдамата Лидия Станоева, много харесваше Алисия и я считаше за достойна кандидат- снаха, която да я дари с внучета. Явно за няколкото месеца без певицата, а и с помощна на майка си, Жоро Бирмата е стигнал до извода, че му е по- добре с фолк дивата.

Милионерския наследник от Перник и Алисия имат връзка от края на миналата година. Оттогава обаче се разделяха на няколко пъти, но пак се събираха. Явно и сега така е станало. При всяко сдобряване, певицата удря финансов джакпот, защото Бирмата става все по- щедър с нарастването на издънките си пред Алисия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *