Шок! Булката на Джино пометна!

джино2Брадарът Джино Бианкалана  наскоро беше съобщил благата вест, че е на път да създаде свое семейство, също като бившата си голяма любов Джена, която безцеремонно го заряза, омъжи се и роди момченце.

Преди две седмици Джино се похвали, че също ще става баща. Приятелката му Изабела щяла да го дари с рожба. Риалити любимецът пусна в  социалните мрежи кадър, на който нежно е положил ръка върху корема на любимата си и под него е  написал само две думи: „Mомиче е!“.

Въпреки че на момента профилът му в социалните мрежи беше залят от поздравления от почитателите му, риалити героят си премълчал, че всъщност и снимката, и текстът били на шега. Призна го едва сега, две седмици по- късно, при пристигането си в България. С годеницата му решили да се избъзикат с феновете. Защо – не е ясно.

Джино разкри още, че Изабела щяла да дойде също, но в момента си била в родната Полша, заради семейни проблеми. Двамата ще останат в България няколко месеца, разкри риалити любимеца.

Още миналото лято Джино призна, че има нова любов, но тогава никой не му повярва. Победителят от ВИП Брадър лежеше в болница, потрошен яко след катастрофа с мотора си и никой не очакваше от него да мисли за любов, когато проблемът беше дали ще оцелее изобщо, а след това дали ще може да проходи с изпочупените си на много места крака.

Джино ИзабелаНо явно Купидон не пита кога да пусне стрелите си. Точно когато беше омотан с бинтове и десетки маркучета и системи, пристигна са го види старата му приятелка Изабела от Лас Вегас. Двамата се познавали отдавна, но просто се движели в една и съща компания. Любовната искра припламнала в болницата и вместо да остане два часа, красавицата останала две седмици.

Изабела е полякиня, работи като модел и е доста търсена от различни списания. Тя обаче решила да жертва временно кариерата си и да роди дете на любимия си, с когото вече живеят заедно. Двамата планират и сватба, но след като малката принцеса се роди, а сега просто се наслаждават на любовта си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *