Софтуер учи 12- годишни да танцуват на пилон !

Pole Dancer Pro

Приложението за iPhone, наречено Pole Dancer Pro било представено миналия месец и според създателите му може да превърне потребителите във виртуозни танцьори на пилон, както и да инжектира малко живец в сексуалните фантазии.

Инструкторката Джесика Джаксън показва на потребителите стъпка по стъпка изкуството на стриптийза, еротичните движения и съблазняването. Шокиращо било обаче, че приложението е било класифицирано като подходящо за 12 –годишни деца, след което детските организации надигнали глас и поискали софтуеърът да бъде забранен. Оттам смятат, че децата са затрупвани прекомерно с образи на мъже и жени с перфектни тела и дрехи, което кара децата да израстват преждевременно. Към организациите се присъединили и родители, които смятат приложението за меко казано непристойно и в никакъв случай

танци около пилона

подходящо за децата. Създателят на приложението и инструкторката откликнали на нападките мигновено. Според Артър Хауи, приложението има за цел да помогне на хората да поддържат форма, тъй като показва движения, които засягат всички по-важни мускулни групи. Освен това, според него, хората го харесват и има доста добри отзиви. Инструкторката Джесика добавя, че софтуеърът предлага на жените, които не се чувстват добре в тялото си начин да придобият самочувствие. Според нея, трябва да забравим за социалните норми, морала и консерватизма, които трябва да следва жената, нямало нищо лошо в това да се нарушават правилата, ако така се чувстваме добре. „Pole Dancer Pro кара жените да се чувстват секси и удобно в кожата си и освобождава съблазнителната жена, която всички имаме в себе си”, продължава тя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *