Мъжът на Нели от “Търси се” я навива да се преселят в Щатите

Нели Хаджийска и съпругът й Данаил

  Трудно решение предстои на Нели Хаджийска. Водещата на предаването „Търси се“ е изправена пред избора къде да отгледа сина си Тодор – в мръсната, сива родина или в някой спокоен, подреден и слънчев град в САЩ. Засега везните клонят към страната на неограничените възможности, тъй като съпругът на лъчезарната Нели отдавна мечтае да се установи там, споделят запознати. Данаил, който отговаря за визуалните ефекти в „Ню имидж“, заведе семейството си в САЩ, след като получи покана да снима филм там.

Дилемата изникна пред Нели, след като вече от около месец кръстосва заедно със съпруга си и малкия им син САЩ. Хаджийска не крие възторга си от чистотата, която цари в тамошните градове, и позитивизма, на който са подвластни американците. Далеч от мизерията и интригите в България, Нели се чувства спокойна и щастлива. А само преди месец се двоумеше дали да замине със сина си при таткото Данаил. Тогава Нели беше в очакване на резултатите от интервюто си за виза в Американското посолство.

Меги и Нели

Резервният план на водещата бе да замине при майка си с малкия Тодор на море в Лозенец. Когато разбрала, че получава виза, Нели не се поколебала да промени плановете си. Без да се притеснява от крехката възраст на Тод, който тогава бе само на 40 дни, водещата се понесла заедно с него и багажа към летището. Данаил я очаквал в Луизиана, където е един от най-големите кинокомплекси за правене на филми.

Специалистът по визуални ефекти не парадира с положението си, но качествата му отдавна са признати на запад. У нас последно Данаил работеше по мащабната продукция „Непобедимите 2″. След като завършиха снимките на филма, той получи предложение за работа в САЩ и замина с надеждата, че семейството му ще го последва. Така и стана.

Америка – чисто е, подредено е, уредено е, хората са усмихнати, къщите са големи и хубави, тревата наистина е зелена, моловете са огромни, но така ми липсва на моменти нашата си, макар и малко мръсничка България. Нашите си, малко понамръщени българи. Искам да прегърна майка, а не да я гледам по скайп. Да се събирам с приятелите на терасата. Искам да си простра дрехите на простора, а не да ги вадя от сушилня. Искам да хапна истинско кисело мляко, да чувам наоколо българска реч. Моето си – това е, което е най-хубаво“, казва на приятелите си Нели.

Нели с малкия Тодор

Вече от месец водещата на „Търси се“ се старае да направи съпричастни към щастието си всичките си приятели. Нели споделя снимки и информация за местата, които посещава със семейството си, във Фейсбук. Не крие вълнението си, когато й предстои поредното пътешествие, както и очарованието си от добре устроения живот на американците. Вероятно заради това в телевизионните среди побързаха да пророкуват, че Нели и семейството й може да удължат престоя си в САЩ. Било възможно Хаджийска вече да обмисля да се пресели в страната на неограничените възможности и така да се избави от всички негативи на живота в България.

Според запознати съпругът й Данаил отдавна се замислял да емигрира, но след като се задомил, плановете му се отложили. От любов и уважение към Нели бил готов да се съобрази с всяко нейно решение. Затова и инициативата да останат или да се върнат щяла да бъде нейна. Засега Нели не дава повод за подозрения, че обмисля да заживее със семейството си за постоянно в САЩ. Тя не спира да споделя с приятелите си колко й е мъчно за родината, липсвали й дори намусените физиономии на сънародниците.

„Изкарах един месец от живота си в Америка, живеейки на хотел. На моменти много ми липсваше България, майка, дългите разговори с приятели, но сега не ми се тръгва. Спокойствието, уединението със сина ми, часовете в релакс на басейна, вечерите, в които опитвахме различните кухни пътуванията до разкошни места и нови градове. Америка е в сърцето ми, и искам да се връщам тук всяка година по същото време“, споделя Нели.

Екранната половинка на Меги Димчева би трябвало да се завърне от пътешествието си съвсем скоро. В момента Нели и семейството й са в Чикаго, откъдето след броени дни ще хванат самолет за България. Със сигурност ще се върнат скоро в САЩ, но дали ще останат за постоянно там, предстои да се разбере.

Според запознати Нели не би зарязала приятелката и колежката си Меги Димчева, докато „Търси се“ е сред най-гледаните в ефира на Би Ти Ви. При рязка промяна в рейтинга на сладникавото им предаване нищо чудно Нели да се съгласи със съпруга си Данаил и с малкия Тодор да се преселят в САЩ, прогнозират колежки на Хаджийска в медията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *