Мая Илиева си смени кръвта с вампирска терапия за 12 хил.

Мая Илиева

Мая Илиева не се страхува нито от рака, нито от старостта. Вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев е спряла времето с помощта на модерната сред богатите вампирска терапия, издават нейни близки. От няколко години насам тя периодично източва кръвта си и я заменя с нова. По този начин се отървава от всякакви болести и подмладява цялото си тяло.

Модерната процедура дава почти магически резултати и преобразява тялото. Клетките се обновяват и по този начин човек не остарява. Уникалната терапия от години е хит сред световния елит, а вече и у нас има доста последователки. Според мълвата не само Мая Илиева, но и доста други заможни дами у нас са опитвали вампирската терапия.

Вдовицата на Жоро Илиев обаче била най-вярната й последователка и два пъти годишно се подлагала на пълна смяна на кръвта. Толкова й препоръчвали специалистите от тузарска швейцарска клиника, където извършват процедурата. Цената на услугата съвсем не е по джоба на всеки и наистина само богатите си я позволяват. Едно пълно преливане излиза 12 хиляди швейцарски франка, а втората процедура през годината е на половин цена, тъй като не се източва цялата кръв.

Близки до Мая Илиева обаче издават, че всеки франк си струва парите. „Кожата й е като на 20-годишно момиче и не е мръднала. Тялото й е стегнато, а никой не помни да е боледувала“, отсичат запознати. Освен това терапията пречиствала организма от всякакви отрови. След нея нямало и помен от злоупотреба с алкохол, цигари или наркотици.

Самата Мая Илиева е известна с пороците си и явно е намерила начин да намали вредното им въздействие, без да се налага да ги спира.

Кръвта, с която се подменяла при вампирската терапия, била пречистена със специални уреди и съдържала само здрави клетки, които да вливат нова свежест и здраве в тялото на клиентите на скъпата услуга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *