Малкият син на Първанов гушна ново гадже

Ивайло Първанов

Синът на президента Георги Първанов би шута на доскорошната си приятелка Лили и я смени с тайнствена брюнетка. Бързо забравил четирите години с остарялото гадже, Ивайло промотирал пред фамилията новата си изгора.

Това станало тази седмица, по време на семейно тържество. Звездното семейство се събрало в луксозния апартамент на големия син Владимир, за да отпразнува трите месеца от раждането на първото внуче на бившия държавен глава.

Съвсем доскоро, Ивайло беше лудо влюбен в палавата Лили Кирова, която водеше навсякъде със себе си. Тя дори бе негова дама за сватбата на батко му. Лили обаче допуснала грешка да фриволничи, което сериозно ядосало свекървата Зорка Първанова.

Ивайло Първанов

Тя попаднала на снимки, на които Лили се натиска и целува по устата с други младежи и девойки, което извадило майката на Ивайло от равновесие. Тя вдигнала страхотна тупурдия и сериозно нагрубила палавата девойка. От този момент нататък, чувствата между Ивайло и Лили започнали бързо да изстиват. Новото гадже било одобрено от семейството, след представянето й на тържеството.

След края на фамилния коктейл, Ивайло натовари новата хубавица на своята кола, за да я откара до блока, в който живее. Вместо да я остави пред входа на светло, той паркирал на стотина метра от сградата, като целта му явно била да остане незабелязан в тъмното. Той набързо се разделил с момичето, което после побързало да се прибере у дома.

Сватбата на Владимир:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *