Люси Дяковска си показа ц*ците, но изплаши всички! Ето защо:

Люси голямаЛюси Дяковска  направи нещо, което досега не се е осмелявала да стори.

Тя изненада своите фенове с доста провокативен фотос, пуснат в социалната мрежа. Кадърът е заснет  в гримьорната на шоуто „Като две капки“ вода поне преди месец.

Дяковска бе преобразена като Лейди Гага и излезе на сцената полугола. Фотото обаче е щракнато, когато махат костюма в гримьорната и свалят трикото телесен цвят от тялото й.

На снимката Дяковска е съвсем гола, като за приличие е прикрила гърдите си с ръка, а кадърът е отрязан малко под пъпа й, но е видно, че е и без гащи. Това обаче не й прави впечатление и тя се пъчи в този вид пред целия екип от мадами.

Люси е известна като доста сдържана в живота. Обикновено ходи с размъкнати или скъсани дънки и тениска, рядко облича рокля, но за финала се беше докарала даже и на токчета, а роклята й беше последна мода, плюс това предизвикателно къса.

Мнозина се чудят дали не е хвърлила око на някоя от гримьорките или коафьорките. Певицата ставаше все по-предизвикателна от лайф на лайф, даже започна да си слага червило и изкуствени мигли.

Люси голаДали е за пред зрителите, или за някоя специална дама, скоро ще разберем.

Дяковска беше една от претендентките за титлата, но незнайно защо я оставиха на трето място. Възможно е и фотосът да е вид отмъщение за продуцентите и публиката.

Колкото до публиката, тя беше втрещена от снимката и у мнозина тя предизвика силно негативни емоции и още по-разбиващи коментари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *