Лудаци изобретиха обувки с ток отпред!

Бихте ли обули това?

Художничката Леани ван дер Вивър и обущарят Рене ван дер Берг са създали обувки, на които токът е разположен отпред.  Изглежда това е последният тест на маскимата „Трай, бабо за хубост”.

Обувките имат два тока и то доста високи, а на видеодемонстрацията, младата манекенка трябва почти да се катери на тях и дори не може да се изправи.  Вместо това, тя се прегърбва и глезените й треперят на всяка стъпка.

„Хората се правят на Господ като физически и метафорично се страят да са съвършени. Красотата е на върха през цялото време и така се дава възможност на проекта да изследва това, което стои зад съвършенството”, казват създателите. Те споделят, че техният проект отправя предизвикателство към красотата, като насажда носи стандарти за красота.

Как ли пази равновесие?

Може би лейди Гага, която е известна с меко казано странния си вкус, ще си купи от тези обувки, но е доста съмнително дали средностатистическите дами ще могат да ги обуват. Това не е първият път, в който модата е стигала до екстремизъм.

По-рано този месец, манекенка дефилира с черно бяла чанта на Шанел подобна на обръч, която отмести погледите от дългите й крака и оцветената в три нюанса коса.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *