Ленено-памучни ризи – комфорт и удобство в летните жеги

С покачването на температурите през лятото е време да приберете дебелите блузи и зимни ризи и да преминете към по-леки и дишащи материи. Ленено-памучните мъжки ризи са изпълнени с класическа бляскавост и небрежност. Неслучайно, ризите от лен и памук винаги са в основата на мъжкия гардероб за пролетните и летни сезони. За да си набавите нови продукти към Вашата колекция, можете да посетите онлайн магазина на Ree.bg и да разгледате богатият набор от мъжки ризи. А за да улесним избора на летни мъжки ризи, сме подбрали няколко ленено-памучни модела.

Няма по-елегантна и естетически издържана риза от бялата ленена риза с копчета. Ето защо, мъжката ленено-памучна риза с къс ръкав е прекрасна добавка към Вашият ежедневен гардероб за летния сезон. Моделът е от тези мъжки ризи, които напомнят за морски бриз където и да отидете. Предложението на Ree.bg съчетава небрежен стил (риза) с удобна и комфортна дишаща материя (тениска) в летните жеги. Нещо повече, освен в бяло, ризата се предлага и в още 4 цвята.

Ако не си падате по многото копчета и предпочитате по-„стегнатият“ вид, винаги можете да се ориентирате към мъжки ризи, които повече наподобяват тениски. Единствената разлика, естествено, е че тениските обикновено са от памук или полиестер, докато мъжката ежедневна лятна риза е от ленено-памучна смес. Освен очевидното предимство откъм материя, тази риза е и много по-удобна. Нещо повече, тя не е изцяло свободна, а по-скоро описва телесните линии, което би подчертало по прекрасен начин мъжете с хубави тела.

И накрая, но не на последно място, съчетанието от класически вид и моден привкус е златната среда когато става въпрос за летни мъжки ризи. Мъжката ежедневна лятна блуза е идеалният модел за комбиниране с каквото се сетите – дънки, панталони, къси панталони, та дори и спортни долнища. Със своето разнообразие от 6 различни цвята, това е една от многото ежедневни мъжки ризи от колекцията мъжки дрехи на Ree.bg.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *