Когато те е страх да заговориш момичето в което си влюбен …

5 елегантни начина да разчупиш леда на първа среща

съвети за първа среща

Този сценарий се повтаря всяка събота: Отиваш в любимото кафене, поръчваш нещо и след малко тя се паркира на съседната маса. Припарва ти под лъжичката, капачките омекват (добре, че си седнал) и … не знаеш как да я заговориш. Е, добре дошъл в групата на срамежливите, защото ти не си единственият.

Техниката „Разчупване на леда” може да бъде полезна за теб и за всички останали, нищо не ти струва да я изпробваш и да пуснеш в действие тези пет начина за отваряне, които няма да те накарат да изглеждаш като пълен задник в нейните очи.

„Ей, удобно ли се чувстваш?”

Този пряк въпрос е чудесен начин да влезете в обсега на радара и да завържете разговор. Тънкият момент тук е, че трябва да сте подготвени да продължите напред, за да не се получи неловка ситуация. Преди всичко бъди естествен и приятелски настроен. В никакъв случай не започвайте с неудобни въпроси. Например вместо „обичаш ли да се целуваш”, попитай уж спонтанно „харесваш ли момчета с мустаци” и обясни въпроса си със снимката на шампиона по големи мустаци, която скоро си видял в интернет.

„Извинявай, можеш ли да подържиш чашата ми за секунда?”

Това също е чудесна техника за запознанство, особено ако си близо до нея (нищо не ти пречи да маневрираш при нужда). Просто попитай има ли възможност да задържи чашата ти за секунда, уж да кажеш нещо на твоите хора или да си завържеш обувката. После бъди учтив и благодари, след което продължи разговора сякаш нищо не се е случило.

„Срамежлива ли си?”

Малко рискован ход, но ако изиграеш картите правилно, гарантира успех. Когато тя отвърне „А теб какво те интересува” обясни, че вече стоиш в близост до нея от 2 часа, а тя все още не ти е казала и дума. Бъди игрив и усмихнат, не позволявай да разбере какви са намеренията ти.

„Доста е скучно тук”

Също като „срамежлива ли си” звучи малко глупаво, но все пак е стъпка напред. Тази техника работи най – добре, когато сте в питейно заведение. След това задължително кажете някаква невинна шега и се посмейте заедно. Накрая се извинете и обяснете, че ви е скучно, но в същото време тя изглежда страхотно и по някакъв начин ви кара да се чувствате по – добре.

„Изглеждаш зашеметяващо. Просто трябва да се запознаем. Аз съм …”

Това в любовния жаргон се нарича „Директна отварачка”. От самото начало поставяте яснота в намеренията си, демонстрирате завидна смелост и самообладание. Внимавайте обаче да не прекалите с хвалбите и не я издигайте на пиедестал, защото със сигурност няма да ви обърне внимание. Дайте ѝ да разбере, че я намирате за много сладка, но веднага след това си придайте вид, че сте човек който обича да побеждава. Тоест Мъжът с главно „М”, шампионът който всяко момиче иска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *