Знаете ли кое е фитнес правило номер 1?

Спазвайте едно основно правило, ако искате да получите максимума от вашата фитнес тренировка

фитнес

Предполагам, че все още не се досещате кое е най – важното правило за постигане на фитнес успех. Дали е правилната тренировка, диетата или сънят? Не, определено не е нито едно от тези неща. Ето го и него:

Никога не критикувай, осъждай или променяй една тренировъчна програма, докато не си я изпитал върху себе си.

Това правило възниква преди години и в него е събрана цялата мъдрост на опитните атлети и треньори – изпробвай нещо и след това коригирай. Всичко е толкова просто и разумно, че определено изисква поне няколко минути, за да го проумееш.

Ако все още не сте убедени в правото на това твърдение ще допълним, че то се използва от абсолютно всички водещи фитнес инструктори, по целия свят. При разработване на нова програма първо се изучават старите неща, тестват се за няколко седмици (или колкото е необходимо), след което се пристъпва към въвеждане на новите правила.

Експертите съветват да опитате върху себе си. Когато намерите някоя нова програма и тя ви хареса на първо четене, потопете се в нея и изкарайте един курс. Когато завърши отделете два – три часа и я разкритикувайте. Защото скъпоценните камъни са скрити на едно място, но всеки от нас трябва сам да намери своя път, за да стигне до тях. Тоест, трябва да адаптира към себе си, за да свърши работа. Помнете правилото:

Първо довърши започнатото и след това променяй!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *