Гери- Никол навири голо д*пе от плажа! СНИМКИ (+18):

Гери- Никол продължава да пали мрежата с горещи снимки от Сейшелските острови, където е на почивка. Поп дивата не спира да пуска провокативни снимки, които разкриват най- подробно анатомията й.

Преди дни певицата не се посрами да се пусне без горнище на банския, за да се изфука със силикона си. Сега пък залива мрежата със снимки на задните си части.

Гери- Никол държи да ги показва такива, каквито са, без да ги обработка с фотошоп. За сметка на това, талията й винаги е фино оформена. Дори често пъти, изглежда несъразмерно тънка и с просто око е видимо, че е обработвана. А певицата изглежда така, сякаш всеки момент ще се скърши.

Варненската принцеса се старае да изглежда като своите идоли Бионсе, Риана и Ники Минаж, които имат подобна структура на тялото – едри бедра и дупета, малка талия.

Младата певица дълго време се опитваше да отслабва с диети и фитнес. Но тежкият режим се отрази на здравето й и на няколко пъти тя припадаше по участия от глад. Затова, Гери- Никол реши, че няма да се опитва да отговаря на балканската естетика за женско тяло, а ще бъде себе си. Не случайно тя възпя „яката дупара“, за да затвори устите на критиците, които постоянно й се подиграваха за килограмите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *