Ани Салич трупа пари от имоти под наем

Ани Салич

  Чудно е защо повечето водещи от националните телевизии се жалват, че звездният статут им носи негативи. Да, вероятно работата им в ефир им създава известни неудобства, но пък има и много преимущества. Доходите на тв знаменитостите са огромни и недвижимите имоти и банковите им сметки спокойно могат да се сравняват с тези на депутатите.

Ани Салич безспорно заема призово място в класацията на най-богатите телевизионери. Звездата на централната новинарска емисия по Би Ти Ви е напипала златната мина преди 15 години, когато се запознава с Бранко Салич. Сърбинът развива успешен бизнес в телевизионния бранш още докато живее в родината си, а когато се пренася у нас, става голям началник първо в Нова, а после и в Би Ти Ви. Днес двамата с жена му буквално не си знаят парите.

Напоследък звездната фамилия купува имоти на килограм. Идеята за това е на Ани, която иска да направи бързи пари от финансовата криза. Семейството й е собственик на няколко апартамента, построени в кооперации в затворен комплекс. Едно от тези жилища се обитава от Ани, Бранко и децата им, а останалите Салич отдават под наем за солидни суми. По план те трябва да си върнат инвестицията в кратък срок. Печалбата им ще е солидна, тъй като имотите са купени на безценица от строителната компания.

Ники Кънчев

Бранко напълно подкрепя половинката си в желанието й да се издържат като рентиери. Съпрузите смятат да вложат пари в още три жилища, в които също да пуснат наематели. От досегашните си имоти те получават по 1200 евро месечно от всеки.

Добър приход върху и без това високите заплати на двамата.

Не е тайна, че Ани Салич взима едно от най-солидните месечни възнаграждения в Би Ти Ви – между 2500 и 3000 лв. Това дразни останалите й колеги, защото за разлика от тях тя почти не прави репортажи и по цял ден е закотвена пред компютъра в нюзрума. Всички други се разкъсват по задачи и снимки на открито.

В конкурентната на Би Ти Ви медия – Нова телевизия, богати звезди също не липсват. Пръв във вътрешноведомствената класация по приходи е Ники Кънчев. Той събира „вода от няколко кладенеца“ всеки месец.

Водещият получава възнаграждение от продуцента си Нико Тупарев, който винаги го предпочита за телевизионните си риалити формати. Ники обаче блажи и от радио ,Дарик“, където води седмично музикално предаване. Освен това шоуменът е засипван и от предложения за участия в частни партита и промоции, а много фирми го искат и за рекламно лице на продуктите си.

Денис Ризов

Сметката на Кънчев е набъбнала неимоверно за десетте години, откакто е звезда. Мистър „Стани богат“ е успял да инвестира част от парите си в два софийски апартамента, както и в кокетна къща в Халкидики – от кристално чистото море и плажа. Гръцкият курорт е предпочитан за летуване от Ники и той вече е забравил какво е да събира тен на нашето Черноморие.

Звездата на Нова притежава и имоти в родния Червен бряг. Семейната къща на родителите си, както и обработваемата им земя той обаче ще трябва да дели с брат си Петко, с когото не са в особено добри отношения.

Макар че БНТ минава за една от най-бедните телевизии, част от популярните й лица също могат да се похвалят със завидни доходи. Там дори се подвизава милионер – водещият на делничното вечерно шоу Денис Ризов. Екранните изяви на рокаджията всъщност са му само за кеф, а заплатата му от държавната медия слабо го вълнува.

Цветанка Ризова

Бившият мъж на Наталия Симеонова прави първия си милион още преди 20 години. Налегнат от беднотията у нас, той заминава да си търси късмета в САЩ, където попада на точното място в точното време. По признанията на самия Денис, в Америка той стартира бизнес с дистрибуция на мармалад, след което се захваща с още няколко начинания накуп, включително с недвижими имоти.

Днес Денис Ризов е собственик на тузарски затворен комплекс в Панчарево. Освен кокетни кооперации с апартаменти музикантът е построил там и къщи по американски образец.

Въпросните баровски жилища се обитават от ВИП персони, сред които продуцентът Маги Халваджиян, „господарите на ефира“ Мария Игнатова и Димитър Рачков и др.

Свеж приход в сметката си Денис получава и от продуцентска дейност. Той притежава частно звукозаписно студио, а негово е и сладникавото предаване „Търси се“, което се излъчва по Би Ти Ви.

Цветанка Ризова и Мира Добрева също са сред водещите, които нямат причина да се притесняват от финансовата криза. Единственото, което се изисква от двете дами, е да държат половинките си близко до себе си и да им осигуряват семеен рахат у дома.

Звездата на „На четири очи“ е омъжена за финансов консултант, чието име неведнъж е замесвано в далавери за стотици хиляди левове. Красавицата от БНТ пък е съпруга на режисьора и продуцент Жоро Торнев, който само за миналата година е гушнал почти един милион лева от скромния бюджетна държавната телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *