Хора на Митьо Очите пребиха Куката

Камен Балбузанов - Куката

  Обвиняемият като част от наркогрупировката на Таки Камен Балбузанов – Куката е отнесъл пердах от хора на Митьо Очите заради съмнения, че се навърта по морето, за да контролира пазара на дрога, научихме от сигурен източник. Преди години и двамата са от бригадите на ВИС, но след убийството на Георги Илиев отношенията им охладняват. Балбузанов остава на подчинение на Таки в София, а Очите пази ревностно територията си в Бургас.

Куката и хората на Таки държат част от пазара на кокаин в курорта, но напоследък изгубили позиции, защото чужденци предлагат по-качествен и евтин наркотик. Приближени на Митьо Очите също пласирали малки количества дрога, но оборотите били свити, а босът отказвал да се ангажира с този бизнес и рядко се появявал на публични места. Той вече лежа в затвора след ареста си през 2007 г. и внимава в какво се забърква.

Митьо Очите

Главата на Куката била сцепена с шише от уиски точно от хората на Митьо Очите, който в това време не е бил в заведението „Час пик“ в Слънчев бряг.

Куката и любовницата му Русата Златка, с която имат отворена връзка, отседнали в апартамент край морето, а вечерта решили да се забавляват под звуците на чалгата. Куката бил кротък, защото е обвиняем, има мярка парична гаранция и първото провинение навън може да го да го вкара отново в ареста.

В кръчмата обаче се забавлявали хората на Митьо Очите, Христо Широков и Станислав Додов. Широков го съдят за рекет, а Додов е шеф на охраната на петролния бос Митко Събев – бивш съпруг на банкерката Петя Славова и приятел на Митьо Очите.

Златка Райкова

Свитите обрроти от продажбата на кокаин и присъствието на конкурента Камен Куката изнервили хората на Митьо Очите и след подвиквания „плевенски селянин“ те започнали да се заяждат с любовницата му Русата Златка. Последвало меле с 50 души, а охраната на заведението не успяла да реагира и да спре побойниците.

„Това за чашата с урина в лицето на Златка не е вярно. Вода е било“, разказват бургазлии. Те обясняват, че мутрите, които са контролирали продажбите на наркотици преди години, сега се занимават с други престъпни дейности, които не са така доходоносни, и в желанието си да се върнат обратно в бизнеса правят изпълнения като това в морската дискотека.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *