Слух №1 във Варна: Дядо Кирил удавен за брадата?

Според мълвата двамата килъри с водолазно оборудване приклещили варненския митрополит към дъното, като го държали за брадата
Според мълвата двамата килъри с водолазно оборудване приклещили варненския митрополит към дъното, като го държали за брадата

  Два месеца след мистериозната смърт на варненския митрополит Кирил прословутата му лимузина „Линкълн“ стои затворена в гараж, след като всички опити за продажба на луксозното возило претърпяха неуспех.

Преди дни благодетелят на дядо Кирил – варненският бизнесмен със спорна репутация Данаил Добрев, преустанови импровизирания търг за американския автомобил. След като Кирил Варненски се удави в морето, от Светия синод тихомълком отказаха да усвоят дарената кола и върнаха линкълна на спонсора на покойния владика.

„За църквата автомобилът на дядо Кирил е като проказа – този „Линкълн“ се превърна в синоним на Златния телец и покварата, дар от Сатаната, а не от миряните. Никой от епархията не пожела да се качи в злокобното возило“, признаха от Варненската митрополия.

Погребението на митрополит Кирил
Погребението на митрополит Кирил

След като линкълнът бе върнат на дарителя на дядо Кирил, той се опита да го продаде и обяви цена от 62 000 лева. Повече от месец прокълнатото возило чакаше своя нов собственик, но въпреки че обявлението за продажба бе публикувано във всички големи автооказиони, нито един мирянин не прояви интерес към колата. Не помогна дори обещанието на бизнесмена Данаил Добрев, че парите от продажбата на линкълна ще бъдат изразходвани за строежа на манастира „Св. св. Константин и Елена“.

„Кой е луд да се качи в тази кола след трагичната смърт на предишния й собственик? Дори най-големите атеисти бягат като дявол от тамян от злочестата лимузина. В нея се е вселил дяволът!“, шушукат в морската столица.

По всяка вероятност благодетелят на дядо Кирил ще се опита да се отърве от линкълна, продавайки го в чужбина. Данаил Добрев и съдружникът му Юлиян Гендов вече са прехвърлили собствеността на американската лимузина на реномиран вносител и търговец на автомобили. Баровското возило ще бъде пласирано в Русия или в някоя от бившите съветски републики.

Прокълнатият линкълн още чака купувач. Никой не иска луксозната кола след трагичната смърт на собственика й
Прокълнатият линкълн още чака купувач. Никой не иска луксозната кола след трагичната смърт на собственика й

Два месеца след кончината на скандалния варненски владика версиите за смъртта му продължават да се множат. В морската столица малцина вярват на официалното обявление, че дядо Кирил се удавил, докато е ловял миди.

Според най-разпространения слух владиката е бил убит от наемни килъри, изпълнили перфектно пъкления сценарий на поръчителят на екзекуцията.

Клюката реди, че в нощта на 8-и срещу 9-и юли Кирил бил подмамен в местността Траката за среща с тайнствен мъж, който добре познавал.

Край скалите някой цапардосал владиката по главата (б. а. – аутопсията установи, че Кирил има нараняване в задната част на темето, което обаче е повърхностно и не е смъртоносно), а след това безпомощният поп бил хвърлен във водата. Там двама водолази го приклещили и го държали на дъното, докато издъхне. За да не оставят следи от насилие, килърите водолази натискали Кирил към дъното, провесили се за брадата му и прикрепяйки го от двете страни с мощните си тела.

След като Кирил издъхнал, убийците надянали маска и шнорхел на трупа, за да изглежда екзекуцията като злощастен инцидент.

Според резултатите от аутопсията, владиката е издъхнал от хипотермия -рязко спадане на температурата на тялото, тоест от своеобразна водна „бяла смърт“.

„Тази експертиза не отхвърля съмненията, че Кирил е удавен, а ги засилва. Много по-вероятно е човек да получи хипотермия, когато е хвърлен във водата против волята си – тогава адреналинът в кръвта се вдига и това води до повишаване на телесната температура. При отсъствието на следи от физически травми и насилие дори най-добрите съдебни експерти биха се заблудили, че смъртта от удавяне е настъпила вследствие на хипотермия“, коментират любителите на теорията на конспирацията.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Слух №1 във Варна: Дядо Кирил удавен за брадата?"

 1. българин   12.02.2016 at 22:29

  на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz.bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  Отговор
 2. man   12.02.2016 at 22:30

  Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти,геноцид/и над човек и/или хора, убийства, побои, насилия /в филми, романи, сериали и т.н/,черен и/или лош хумор /примерно с педераси /изнасилвания над тях и въобще и т.н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята.

  Отговор
 3. пиша от чужбина   12.02.2016 at 22:30

  и мисля, че трябва мир на Земята и благоволение между човеците

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *