Най-оборотният сводник – С. К. подкрепян от МВР

Цветан Цветанов

  90 процента от елитните жрици на любовта вече работят за хора на ГЕРБ, научихме от представители на бранша. Освен моделите от подиумите и кориците ма списанията представителките на най-древната професия от средно ниво също били подчинени на бизнесмени, близки до партията на Бойко Борисов.

Най-оборотният сводник е на 35 години, а инициалите му са С. К. Той развивал и легален бизнес, но в последните години мрежата му от проститутки станала най-силна в страната, особено след като МВР разби всичките му конкуренти на пазара.

Даниел Бурджиев - Дани Обувката

„В сексуслугите ситуацията е както и в другите бизнеси. Може всички да крадат ДДС, но се удрят само хората, които не се отчитат или не искат да прехвърлят бизнеса си. Нашите не ги закачаме. Така е и с проститутките. Арестуваха Дани Обувката, Страхил (Гановски -б.а.), Чолата и още няколко сводници, свързани с агенции за модели, но мрежата на С. К. си стои и дори, расте. За него е ясно, че е човек на ГЕРБ, той сам се хвалел. Докато конкурентите му са в арестите, момичетата минават под негов контрол, естествено с помощта на МВР“, разказва бивш сводник от средно ниво.

След арестите на Даниел Бурджиев – Дани Обувката, момичетата от организацията му продължават да проституират, разказва източникът ни. Вече са под опеката на хора на С.К., близък до ГЕРБ и доверено лице на висши кадри в партията. Докато Обувката е в ареста, губи целия си бизнес и сега му остават само магазините за италиански обувки, които държи в центъра на София.

Росен Чолов и Страхил Гановски (вдясно)

„Бизнесът вече много се промени. Няма насилие над момичетата те сами търсят хора с контакти, за да си намират клиенти. Всичко е културно и цивилизовано. Не съм чувал някоя да подаде жалба за това, че прави компания на бизнесмена X, на депутат или чужди дипломатически гости. Защо тези сигурни пари да не отиват при хора на управляващите, които им пълнят касите, а да се държат от други?“, обяснява източникът ни.

Преди няколко месеца бе задържан и бившият сикаджия Росен Чолов, съпруг на моделката Ирена Милянкова, която е и актриса. Той бе ударен, въпреки че Цветанов и Милянкова се познават отлично. Слуховете из София носят, че точно тя е насочила вниманието на МВР към съпруга си заради флирт с висш полицай.

Днес момичетата на Росен Чолов също не са безработни. Част от тях са под опеката на С. К., а други са решили да действат самостоятелно на пазара, което е най-трудният вариант да си намират платежоспособни клиенти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *