Митьо Очите вдигнал мерника на сливенския сутеньор Атанас Мъндев

Митьо Очите

  Поредната гангстерска война е налице в Слънчев бряг – местният бос Митьо Очите е вдигнал мерника на сливенския мафиот Атанас Мъндев, който отново опитва да възвърне позициите си в сутеньорската дейност.

Преди дни неизвестни подпалиха луксозното „Ауди“ А8 на Ангел Мъндев, който е първородният син на легендарния бос на групировката „777″. Запознати обаче твърдят, че всъщност в лимузината се вози бащата Атанас Мъндев, който обаче записал колата на името на сина си, за да не му бъде конфискувана от комисията „Кушлев“.

Източници от ъндърграунда разкриват, че зад палежа на аудито стои Митьо Очите. Несебърския Ал Капоне поръчал огнения агентат заради двата бардака, които Мъндев откри съвсем наскоро в Слънчев бряг. В маскираните като стриптийз барове вертепи на сливенския сутеньор се трудели с половите си органи над 40 про*титутки.

Мъндев и Митьо Очите дълги години работеха съвместно и не си създаваха проблеми един друг – сливенският гангстер даже осигуряваше про*титутки за организацията на Желязков. Всяко лято Мъндев „командироваше“ за публични домове в Слънчев бряг и Несебър десетки жрици на любовта от Сливен и региона, които през останалото време бръмчат за него из Европа. Срещу това Митьо Очите отчиташе определена сума от оборота и бе оставил хората на Мъндев да отварят бардаци в Созопол, Приморско, Поморие и други по-нискокатегорийни черноморски курорти.

Дълги години Мъндев бе сочен като бос №1 на жриците в България

Миналата година обаче Атанас Мъндев и Митьо Очите развалиха дружбата си, като според някои това се случило по вина на Несебърския Ал Капоне, който не отчел коректно печалбата от курвите на съратника си. Заради това тази година Атанас Мъндев взел решение да отвори свои собствени стриптийз барове в Слънчев бряг, без покровителството на несебърския васал.

„Проститутките на „седмиците“ подбиват цените, определени от сутеньорите на Очите – тарифата е твърдо фиксирана ма 100 евро за час, но разпоретините от Сливен се продават двойно по-евтино – за 100лева.

Точно поради тази причина беше запалена лимузината на Мъндев“, образно описват драмата запознати.

Легендарният сливенски мафиот Атанас Мъндев дълги години бе сочен като бос №1 на про*титуцията в цяла България, тъй като за него телеса отдаваха над 500 жрици на любовта. Той обаче попадна в полезрението на МВР и прокуратурата и бе осъден на 12 години затвор на две инстанции. Тази пролет Върховният касационен съд отмени присъдата и разпореди процесът да започне отначало в Сливенския съд.

Мълви се, че това странно решение на магистратите било солидно финансово стимулирано от Атанас Мъндев. Парите на върховните съдии занесла бившата сливенска прокурорка и настояща адвокатка Кети, която дълго време бе любовница на боса на „седмиците“ и даже му посвети прочувствена стихосбирка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *