Малолетни садисти измъчват, разчленяват и изнасилват с необяснима жестокост!

  Много преди обезумели и умопомрачени младежи да започнат масови кървави бани по училищата, непълнолетни са извършвали ужасяващи убийства.

Още през 1874 г. Джеси Померой е арестуван за ужасяващото убийство на 4-годишно момче. Детето е намерено насечено на части. Преди да го убие, 14-годишният психопат измъчва и блудства с малчугана. Три години по-рано той изтезава и изнасилва 7-годишно момче. Померой признава и двете убийства за които е изпратен в поправително училище. След като излиза на свобода, той убива, обезобразява и разчленява 10-годишно момиче. Месец по-късно отвлича 4-годишния Хорас Мюлън. Извратеният тип завлича детето в близкото тресавище и го накълцва на парчета. Той прерязва гърлото на момченцето с такава ярост и сила, че почти го обезглавява. Арестуван е, след като полицията намира труп на неизвестно момиче, заровен в мазето на майка му. Осъден е на смърт, но поради възрастта му, присъдата му е заменена с доживотна. Извергът е известен като Бостънското момче-дявол.

Джеси Померой

През 1963 г. Едмънд Кемпър е на 12 години. Той хладнокръвно застрелва родителите на майка си. Лекарите обявяват, че той страда от параноична шизофрения и Едмънд е затворен в психиатрия за малолетни престъпници. Освободен е 3 години по-късно, след като специалистите стигат до заключение, че той не представлява заплаха за обществото. Кемпър е оставен под попечителството на майка си – дългогодишна алкохоличка и наркоманка. Само за една година малкият садист успява да убие и разфасова 8 жени. Полицията го арестува по сигнал на съседи, които се оплакват от силна и неприятна миризма. След като влизат в къщата, органите на властта намират части от тела, разхвърляни навсякъде. Кемпър е върнат в психиатрията, където умира след 11 години.

На 25 май 1968 г, един ден преди да навърши 11 години, Мери Бел удушава малкия Мартин Браун. Въпреки сериозните подозрения, тя не е обвинена, защото няма свидетели и косвени доказателства за престъплението й. Един месец след смъртта на Мартин, тя и приятелката й Норма удушават 3-годишния Браян Хоув. След убийството Мери издълбава с бръснач буквата М върху стомаха на мъртвото дете. Тя отрязва косата и гениталиите на момчето. По време на разпита извратеното момиче казва, че просто се забавлявала. Поради възрастта й смъртната присъда е заменена с доживотна.

Едмънд Кемпър

Уили Бускет е причина законът в Ню Йорк да бъде променен и убийци над 13 години да се третират като възрастни.

На 19 март 1978 г., 14-годишният Уили застрелва Ноел Перез в метрото. Малкият крадец се опитва да ограби Ноел, който оказва съпротива. Осем дена по-късно, отново при опит за грабеж, Бускет убива друг човек – Моузес Джонсън. За двете престъпления той е осъден на максималните за непълнолетен 5 години затвор. Само за 10 месеца след като е пуснат на свобода, той успява да обере 13 бензиностанции, 16 магазина и да застреля 8 човека. Това му носи няколко доживотни присъди които той излежава в Ню Йорк.

На 29 януари 1979 г., 15-годишната Бренда Спенсър стреля по 18 деца и един полицай. Това се случва по време на междучасие в малко училище в Сан Диего. След като чуват изстрелите, директорът и учителите изливат на двора. Бренда стреля и по тях, като убива директора и един от преподавателите. Карабината, с която момичето извършва убийствата, е подарена от баща й за Коледа. По време на разпита тя казва: „Не обичам понеделниците, те ме потискат. Нямам определена причина за стрелбата, исках да се развеселя. Гърмях ги като патки в езеро и много се забавлявах“. По ирония на съдбата тя става известна едва след като Боб Гелдоф пише песента „Не обичам понеделниците“.

Дейвид Фриман

В щата Индиана, САЩ, Дон и Ралф Фоли решават да половуват в близката гора. На 11 януари 1992 г, между дърветата те намират обгорени и деформирани човешки останки. Трупът е на 15-годишната Сандра Шерър, която се оказва жертва на любовен лесбийски триъгълник. Преди да умре, тя многократно е рязана и мушкана с нож. Аутопсията установява, че момичето е удряно и по главата. Въпреки, че черепът й е счупен, тя умира от изгаряне. Обвинени в убийството са 14-годишната Лори Тъкър и 16-годишната Хоуп Рипи. По време на разпита момичетата твърдят, че Сандра е имала любовна връзка и с двете. Те убиват Сандра, защото тя ги манипулирала, изнудвала и заплашвала, че ще издаде лесбийската им тайна.

Заради садистичното убийство Лори и Хоуп излежават доживотни присъди. Само възрастта им ги спасява от екзекуция.

Десетгодишните Йон Венибълс и Робърт Томпсън решават да посетят близкия мол и да се отдадат на дребни кражби. След като натъпкали джобовете си с бонбони, играчки, батерии, бои и какво ли още не, двете момчета решават да се поразвлекът допълнително. Те отвличат 2-

Лори Тъкър

годишния Джеймс Бълджър и го отвеждат на изоставен железопътен перон. Там те малтретират и измъчват малчугана с часове, като през почивките си похапват от откраднатите бонбони. След като и това забавление им омръзва, малките психопати пребиват детето до смърт и се прибират по къщите си. През 1992 г. получават доживотна присъда за особено жестоко убийство.

В градчето Салзбъри, Пенсилвания, Браян и Дейвид Фриман пребиват до смърт родителите и по-малкия си брат. Те завързват майка си и баща си и буквално размазват с бейзболна бухалка момченцето. Обръсват главите на родителите си и издълбават пречупени кръстове на скалповете им с парчета счупено стъкло. След което им прерязват гърлата с кухненски нож. Те са задържани няколко дена след жестокото клане в неонацистки бар, където се хвалели с подвизите си. Пред следователите, психопатичните скинари заявили, че не можели да понасят повече натякването на родителите си и глезотиите на брат си. През 1994 г. Браян, който по това време е на 16 години, и Дейвид – на 15, са осъдени на доживотен затвор без право на помилване. От електрическия стол ги спасява единствено възрастта им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *