Защо плодовете и зеленчуците ни правят по- привлекателни

Ако ядете по 5 порции плодове и зеленчуци на ден, това придава на кожата и фигурата ви специален блясък. Изглеждате по- атрактивна, дори в сексуален смисъл, обясняват учени от Кеймбридж.

тяло

Всички знаем, че ако искаме да имаме красиво и здраво тяло, трябва да ядем плодове и зеленчуци. Ако искате да отслабнете или да се отървете от омразния ви целулит, трябва да наблегнете на растителната храна.

За да се избавите от стриите и целулита – гелът „Био- код“. ВИЖ ТУК

Резултатите от изследването показват, че яденето на плодове и зеленчуци придава „златист блясък“ на хората, т.е., изглеждат по- красиви и по- здрави. Все важни фактори, които подсъзнателно търсим в интимния си партньор.

Хранителният режим, който е богат на плодове и зеленчуци, придават на кожата здрав вид. Освен това е поддържат плодове1хидратирана и блестяща.

Цветът на кожата добива специфичен златист оттенък, което прави човек много атрактивен за противоположния пол.

Специфичният бронзов тен на кожата, придобит от ядене на плодове и зеленчуци, е свързан с приема на каротеноиди. Хранителни вещества, които придават на кожата специфичния златист тен.

Освен това, каротеноидите подобряват имунната защита. Въпреки че обикновено се свързват с морковите, се съдържат в много плодове и зеленчуци със зелен, оранжев и жълт цвят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *