Сок срещу целулит

целулит1Благодарение на ананаса, ябълката и канелата може да получите напълно естествена и вкусна напитка , която ще ви помогне да се отървете от целулита, отпуснатата кожа и задържането на течности.

Ако искате да възстановите извивките на тялото си, да оформите талията или да стегнете краката, както и да се отървете от грозния целулит, опитайте този натурален сок.

СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ – ТОП- ГЕЛЪТ „БИО- КОД“. ВИЖ ТУК:

Решението, което ви предлагаме, се състои от ябълка и ананас. Ананасът ще подобри състоянието на „портокаловата кожа“ чрез двойния си диуретичен и антивъзпалителен ефект. Ябълката пък ще подслади напитката по естествен начин, ще ви достави висока доза витамин Е, който ще спре отпускането на кожата.

Сок от ананас и ябълка

За да направите този вкусен антицелулитен и пречистващ сок, ви трябват:

– Половин зелена ябълка
– Парче ананас – 2 пръста дебело
– Канела на прах – препоръчително

Приготвянето е много лесно. Само трябва да измиете ябълката и да махнете кората на ананаса. Нарежете плодовете и гицелулит2 сложете в сокоизтисвачката или ги пресовайте с мискер. Добавете малко вода, ако е необходимо.

Накрая, когато сокът е готов, добавете 1 ч.л. канела на прах и разбъркайте добре. Тя ще придаде прекрасен вкус и аромат на сока, а и ще подсили ефекта му. Освен че е силен антиоксидант, помага за контрола на нивото на захарта в кръвта, като предпазва от вълчи глад. Също така, помага за топенето на мазнините.

Може да пиете сока по което време искате и където искате. Задължително обаче го включете в закуската си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *