Каква прическа да избера?

„Ефект-2 ” за здрава и гъста коса

прическа

Прическата на всеки човек следва да отговаря на неговия начин на живот, което включва условията на работа, спортните занимания и прочие. Ако например работите навън, специалистите препоръчват да имате поне малко коса, защото тя може да ви предпази от горещото слънце или студа през зимата. Каква ще бъде вашата прическа обаче зависи преди всичко от вашия стил и от това как се харесвате.

Как да избера подходяща прическа

Най- лесни са хората без особени претенции. Например мъжете, които не са суетни, могат съвсем спокойно да се подстрижат късо, за да поддържат косата си по – лесно. Ако имате кръгло лице е хубаво на темето да оставите малко по – дълги косми, а отстрани главата да е обръсната канадска ливада.

Ако сте малко по – претенциозни и искате да добавите повече стил няма проблем, но и косата ви ще изисква повече грижи. Дългата коса се разрошва лесно, ако се наложи да сложите шапка прическата ще се развали и винаги трябва да си осигурите възможност да се приведете в ред. Добре е да използване и някаква помада против наелектризиране, която би могла да тушира проблема поне до известна степен.

Като цяло няма никакво значение какъв стил прическа ще изберете, важното е тя да ви прави да се чувствате добре. Също така не забравяйте, че непрекъснато трябва да обръщате внимание на косата си и да полагате достатъчно грижи за нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *