Как да спрете косопада

Косопадът е заболяване, което засяга и мъжете, и жените. Може да загубите косата си по различни причини, включително генетични, стрес и влиянието на околната среда. Има някои мерки, които можете да вземете, за да забавите или да спрете косопада.

kosopad-prichini

1 . Мийте се с шампоан, обогатен с протеини. Каквато и да е причината за косопада, ако космените фоликули са слаби, процесът още повече се ускорява. Шампоанът с протеини ще помогне за засилването на здравината на косата и намаляване на чупенето.

„ЕФЕКТ – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Взимайте витамини, за да е здрава косата. Както биотин, така и В12 помагат за създаването на нови космени фоликули. Създаването им може да спре косопада и да помогне за поникването на нова коса.

3 . Хранете се здравословно. Избирайте само полезни за здравето храни, които ще доставят на тялото ви полезни stres-kosaвещества. Избягвайте рафинираните храни, както и джънк фууд.

4 . Ако имате вредни навици, като пушене и прекаляване с алкохола, също трябва да ги спрете. Здравословният живот се отразява на цялото ви тяло, на теглото, на външния вид и на косата.

5 . Стресът често е сред причините за косопад. Ако ежедневието ви е изпълнено с много нерви в работата, или преминавате през труден житейски момент, трябва да намерите своя начин, за да се успокоите. Има различни видове дихателни техники за намаляване на стреса, както и различни източни практики. Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от терапевт.

Йога срещу стрес. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ELpvNeWGYqk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *